Brevkassen/ Vold

Grov vold..

Hej,

Jeg er en pige på 15 år. -

Jeg er blevet grovt misbrugt siden jeg var 7 af både min far og min mor..

Jeg har gjort selvskade (cuttet på arme og ben) i 3/4 år,

Jeg har også været løbet hjemmefra 3 gange og har planer om at gøre det igen.

Jeg taler ikke med nogen om det og i skolen er jeg mest for mig selv.

Vi har lige haft om vold i familien oppe i skolen, Og jeg begyndte at græde og løb ud af døren, og hjem. Har ikke været i skole lige siden (4 dage). -

Mine forældre råber og skriger af mig hvis jeg gør noget forkert.. Jeg må heller ikke have gæster med hjem, forstår ikke hvad jeg har gjort galt og hvorfor de ikke kan lide mig? -

Kære læser. Håber virkelig du svare.. Da jeg snart ikke kan holde til det mere.

På forhånd, tak.

Kære pige på 15
Tak for dit brev. Det berører mig meget at læse dit brev, og jeg er rigtig glad for, at du skriver til os og beder om hjælp. Det lyder bestemt ikke rart, at du har været udsat for vold i så mange år. Det må være meget svært for dig at være alene med. Det, dine forældre gør mod dig, er ikke lovligt, man må ikke slå sine børn. Du skriver også, at de misbruger dig, men ikke hvad du mener med det..? 
Jeg forstår godt, at du reagerede med at blive ked af det og løbe hjem, da I havde om vold i skolen, for det må føles som om, at det handlede om dig, og når du har holdt det hemmeligt indtil videre, må det have være svært at være i klassen, når der bliver snakket om vold. Jeg tænker på, om dine lærere mon slet ikke har bemærket, at du har haft det svært i så mange år, og hvad de mon tænker, nu hvor du løb hjem fra skolen og ikke har været der i 4 dage? 

Det ville jo være oplagt, at de hjælper dig til at få kontakt med kommunen. Er der mon en af dine lærere, du kan tale med?Lærere har pligt til at fortælle det videre til kommunen, hvis de ved, at børn bliver misbrugt og udsat for vold i hjemmet.
Hvis der er sådan en sød lærer, og du har mod på det, vil jeg råde dig til at tage i skole og fortælle en af dem det hele. Du kan evt. vise det brev, du har skrevet her. Hvis du ikke har mod på det, er der også den mulighed, at du ringer til BørneTelefonen på 116 111. De kan snakke mere direkte med dig om, hvad du kan gøre og evt. sætte dig i kontakt med en bisidder, som er en sød voksen, der kan hjælpe dig med at komme i kontakt med kommunen. Kommunen kan hjælpe dig. Enten med at finde et andet sted, du kan bo, eller med at hjælpe jer som familie med at komme til at fungere bedre. 
Jeg håber meget, at du vil gøre en af delene, så du kan få hjælp. Alle børn og unge har ret til at vokse op i trygge omgivelser. Måske kan du føle, at du sladrer om dine forældre, men sådan synes jeg ikke, at du skal tænke. Jeg tænker, at de også må trænge til, at nogen udefra griber ind og gør noget for at ændre på jeres forhold, for de kan heller ikke være glade for at være nogle forældre, der slår deres barn. Når forældre gør det, er det jo ofte fordi de selv har det dårligt og trænger til at lære at håndtere deres frustrationer på en anden måde. 
Mange kærlige hilsner BørneBrevkassen

Ring eller skriv på 116111 eller log på chatten alle dage kl. 11-23.

Breve fra brevkassen

0

Min søster er voldelig

Jeg er en pige på 15 år. Jeg har en lillesøster på 13 år. Mine forældre blev skilt for nogle år siden, og siden da har min søster udviklet en voldelig adfærd overfor mig.

Læs hele brevet
0

familie problemer

Hej, jeg er en pige på 15. jeg har det problem at min lillebror og jeg har svært ved at enes engang imellem og nogen gange kommer lidt op og slås.

Læs hele brevet
0

Min far slår mig

Min far slår mig hver dag. Bliver behandlet som en slave. Og må intet. Hvad sker der hvis jeg melder ham for at bruge vold mod mig?

Læs hele brevet