Brevkassen/ Seksuelt overgreb

Blev brugt seksuelt af min far

Hej BB,

Jeg er en pige på 14 år, som er blevet bugt seksuelt i 5 år nu. Det hele startede da mine forældre blev skilt. På det tidspunkt var jeg kun 8 år. Min mor fandt hurtigt en kæreste, mens min far levede i troen om, at han ikke havde brug for en kæreste.

Min far fandt sig en 1 værelses lejlighed, så vi skulle dele værelse, og seng. I starten havde jeg intet imod det, for jeg var jo ikke ret gammel, og tænkte ikke rigtigt over det. Men en dag begyndte han at klæde mig af. Til sidst lå vi nøgne op af hinanden. Jeg lod som om jeg sov, men han vendte mig om, så jeg lå på ryggen. Så lagde han sig oven på mig, og gned sig op ned af min krop. Pludselig stak han sin penis ind i mig, og stønnede højt.

Da jeg så begyndte at få bryster, og kønsbehåring, var han den første der opdagede det. Han har givet mig skrapere og BHere, utallige gange. Han har ofte sagt til mig: "Der er ikke noget mere klamt, end en kvinde med hænge patter og kønsbehåring!"

Da jeg så fik min menstruation, her for et år siden, fortalte han, at så måtte man gerne have sex. Jeg tjekkede det på nettet og fandt så ud af, at det først er lovligt når man er 15 år. Han slår mig i røven, og tager mig på brysterne.

Her for 3 måneder siden, bad han mig give ham et blowjob, og sagde at hvis jeg ikke gjorde det, ville han have sex med mig uden prævention. (En ting jeg vist har glemt at skrive, er at han ikke har sex med mig uden at bruge kondom) Jeg vidste jo godt, at der så var en stor chance for at blive gravid, så jeg gjorde som han sagde, og gav ham det blowjob.

Jeg er ved min mor hver anden uge, og er tit ked af det når jeg skal hjem til min far igen, for jeg ved hvad der venter. Min far har ikke rørt mig det sidste halve år, selvom jeg aldrig har sagt noget til ham. Jeg har aldrig taget snakken med min mor, for jeg ved ikke hvad hun vil sige til det, og om hun vil melde det til politiet. (Jeg ved ikke om man kan melde sådan noget til politiet?)

Selvom min far virkelig er seksuelt tiltrukket af mig, elsker jeg ham stadig over alt på jorden, derfor har jeg aldrig fortalt det til nogen. Er i ikke søde at svare hurtigt? Tak på forhånd<3

Mvh: Den fortvivlede pige


Kære pige
Tak for dit brev. Det er meget alvorlige ting, du beskriver, det er alt for meget for en ung pige at skulle tumle med alene. Det lyder ikke som om du nogensinde har delt dette med nogen før? Det er jeg glad for, at du har besluttet at gøre nu, det er rigtig modigt af dig.
Jeg er usikker på, om det du gerne vil have svar på, er hvordan du kan tale med din mor om det, og om det er noget man kan melde til politiet, og derved at din far kan blive straffet? Uanset, så synes jeg det er så alvorligt, at jeg får lyst til at fortælle dig, at det er ulovligt, når din far udsætter dig for seksuelle overgreb, og at du kan få hjælp til at få stoppet det.
Det er de voksnes ansvar at give børn omsorg og passe på dem, det betyder i dit tilfælde, at det er dine forældres ansvar. Når du er sammen med din far, så er det hans opgave at passe på, der ikke sker dig noget, her i også at du ikke udsættes for grænseoverskridende handlinger og overgreb. Den opgave har din far ikke opfyldt, for de overgreb han har udsat dig for, er ulovlige og strafbare.
Du skriver, at du stadig elsker din far over alt på jorden, og du af den årsag ikke har fortalt om hans overgreb til nogen. Jeg ved fra samtaler med andre børn og unge, at børn oftest elsker deres forældre, selv om de gør dem ondt. Børn er meget loyale, de er bange for at gøre deres forældre kede af det, og så oplever børn også tit, at forældre godt kan give dem noget omsorg, selv om de også udsætter dem for overgreb i stil med dem, du beskriver. Kan du mon genkende noget af det?
Det er aldrig okay, at børn udsættes for en behandling som den, du beskriver. Jeg synes, du fortjener at få hjælp til at få det stoppet, og jeg vil nu fortælle dig, hvordan du kan få hjælp til det, det håber jeg, du synes er okay?
Jeg vurderer, at du skal have en voksen til at hjælpe dig, og jeg tænker om du kan finde det mod frem igen, som du gjorde det, da du skrev til BørneBrevkassen? Kan du finde et godt tidspunkt, hvor du kan dele dine oplevelser og tanker med din mor, også de bekymringer, du har i forhold til de konsekvenser, det evt. vil have for din far? Hvis du synes, det er svært at sige, så kan du evt. vise hende det brev, du her har skrevet, og det svar jeg giver dig. Du kan også bruge en anden voksen, hvis det er nemmere for dig, det vigtigste er, at du taler med en voksen om det, så denne kan hjælpe dig med at få skabt den forandring, som du har brug for og har fortjent.
Jeg synes også, at jeg vil oplyse dig om, at Børns Vilkår har et tilbud om bisidder til børn og unge, der har behov for støtte i en aktuel sag. I dit tilfælde kunne det være aktuelt, hvis du skal tale med de sociale myndigheder. Du kan komme i kontakt med en bisidder ved at ringe til BørneTelefonen på tlf. 116 111 eller ved at ringe direkte til vores bisidderafdeling på tlf. 35 55 55 59.

Bisidderen er en voksen, som kender en masse til børns rettigheder, og som kan støtte dig og sørge for, at du bliver hørt, hvis du skal tale med nogen fra kommunen. Vores bisiddere har hjulpet rigtig mange børn, som havde det svært derhjemme af den ene eller den anden årsag, og vi får at vide fra de børn og unge, at det er en stor lettelse at have en bisidder med, for så kan man få fortalt sin version af historien uden at blive overset, afbrudt eller misforstået.Jeg håber, at du har fået lidt ideer til, hvordan du kan få skabt en forandring for din fremtidige ungdom. Hvis du føler, at du har behov for at tale lidt mere om det, før du beslutter dig, er du også altid meget velkommen til at ringe og tale med en af vores dygtige rådgivere på BørneTelefonen på tlf. 116 111, de sidder klar til at hjælpe dig yderligere.
Mange kærlige hilsner og tanker til dig fra BørneBrevkassen

Giv en kommentar eller et råd

CAPTCHA

Skriv teksten i billedet

Vi læser alle kommentarer, men det er ikke dem alle, der bliver udgivet

Voksne er velkomne til at læse brevene, men kommentarer fra voksne udgives ikke.

Har du haft sex uden at ønske det?