Brev

Cutter, adopteret ,voldtaget

Håber sådan på hjælp

jeg er adopteret da mine forældre er døde og mine storebrødre er store nok til at bo alene ….

Jeg bor i en familie med 4 drenge på 15 17 14 13 og har en søster på 13 hun er tvillinger med ham drengen men jeg føler mig ikke tilpas med pigen da hun hader mig ikke på søskende eller teenager måden måske fordi jeg neg får lidt ekstra opmærksomhed af alle fordi jeg ikke kan komme videre……

Ham på 15 er sådan en jeg slår dem der er provokerene altså mod alle men faktisk hAr jeg fundet ud af at han også er adopteret det er de andre ikke men jeg er virkelig glad for det han er sådan en jeg kan tale åbent til og jeg føler mig tryg og synes han forstår mig fordi han også er adopteret …
 
Men han har sådan en gruppe venner den ene havde. Jeg også meget tillid til det har jeg ikke længere jeg cuttede nemlig og han hjalp mig med at stoppe fordi han opdagede ingen andre har vist det men han ændrede sig lidt og mere mere og blev mere kold og ond også blev han mere sød

men han voldtog mig igår jeg var bevidstløs så hårdt havde han slået mig fordi jeg havde strittet imod ingen ved hvorfor jeg var bevidstløs kun ham og mig selvfølgelig han slog mig vist i hovedet med sin knytnæve og for at være sikker kastede han min computer i fjæset

Jeg er blevet mobbet pga øjenfarve jeg har sådan nogle blå lysegrønne øjne og lysebrune hår med blonde striber sådan er jeg har ikke selv gjort det og jeg er sådan lidt solbrun jeg er sådan mere en drenge pige altså spiller skyde spil og skater næsten hele dagen det bliver jeg også mobbet med
 
Men det med overgrebet gør så ondt jeg skærer igen og den her gang endu dybere men så kommer min søster og hun opdager det så griner og spørg hvorfor jeg ikke slutter livet med det samme 🙁 det gør ondt.

jeg snakker heller ikke med ham på 15 længere

jeg ved ikke hvorfor jeg er så ked af det

Pige, 12 år

Få flere gode råd, hvis du oplever Vold i familien

Vold er altid ulovligt, så hvis du oplever vold i familien, er det rigtig vigtigt, at du får hjælp. Hvis din mor eller far slår eller taler nedladende til dig, så er det aldrig din skyld! Det er altid de voksnes ansvar, at du føler dig tryg.

Vold kan ske på forskellige måder. Nogle oplever, at deres forældre er voldelige overfor hinanden. Det kan også være, at volden går ud over dig eller dine søskende.

Vold i hjemmet kan både være fysisk og psykisk. Fysisk vold er, hvis man fx bliver sparket, slået, rusket eller nevet. Psykisk vold er, hvis man fx bliver ignoreret, ydmyget, truet eller talt nedladende til.

Her på siden kan du få nogle råd til, hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever vold derhjemme. Du kan se en video om vold i familien, læse om rettigheder, få hjælp til at skrive et brev eller læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Vold Andre der hjælper

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Bryd Tavsheden

Til dig, der er udsat for vold i familien eller i et kæresteforhold (13-24 år)
Læs mere

Ud af voldens skygge

Rådgivning og behandlingstilbud til voldsramte kvinder og børn (over 18 år)
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat