Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vægt

Hej
Jeg er en pige på 11 snart 12 men jeg syndes jeg vejer for meget PS. Jeg vejer 63 kg

Pige, 11 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år

Jeg kan godt forstå, at du tænker over din krop. Det er helt normalt når man er på din alder, hvor der sker masser af udvikling med kroppen.

Det kan være svært for mig at afgøre, om du vejer for meget. Det afhænger blandt andet af din højde og kropstype. Derfor er det noget din læge eller sundhedsplejersken på din skole skal afgøre og tale med dig om. Mon du kender sundhedsplejersken på din skole? Hun har nemlig forstand på, hvad det er normalt at veje, når man er på din alder. Det vil også være en god idé at tale med dine forældre om det, så de kan støtte dig og I sammen kan finde på en løsning. 

Jeg håber, at det er svar på dit spørgsmål.

Kærlig hilsen

Børnetelefonen

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat