Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alt for tyk

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige 13 år.

Hvor er jeg glad for, at du har skrevet ind til BørneBrevkassen, og jeg håber mit svar kan hjælpe dig.

Du skriver, at du tidligere havde det svært, fordi du var buttet. Endelig tabte du dig, men nu har du måske tabt dig for meget, og jeg kan forstå på dit brev, at du har svært ved at stoppe med at tabe dig og svært ved at spise... Jeg håber, det er rigtig forstået.

Jeg kan ikke ud fra dit brev se, om du har talt med nogen om det, fx fortalt dine forældre, en lærer eller en veninde, at du har det svært? Jeg tænker, at det er vigtigt, at du ikke føler, du skal klare det her alene, men at du finder en eller måske flere, der kan hjælpe dig. Har du mon en ide til, hvem det kunne være?

Måske er det svært lige at vide, hvad du skal sige til den, du gerne vil fortælle det til. Så kan du altid øve dig ved at ringe til BørneTelefonen og tale med en af vores dygtige rådgivere om det. Det er anonymt og gratis, og de kan måske også hjælpe dig med at finde frem til, hvem du kan tale med eller søge hjælp hos, hvis det er svært for dig selv at finde frem til.

Jeg håber i hvert fald, at du finder frem til nogen, der kan hjælpe dig og støtte dig videre frem.

Med venlig hilsen
BørneBrevkassen

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat