Brev

spil bug

jeg har fundet en mega klam bug i et spil og jeg ved ikke om jeg kan blivebanet for har brugt den lidt den gør så jeg kan flyve osv spillet hedder world of warcraft og jeg har report den bug 😀

Dreng, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, du er bekymret for, om du kan blive banned for at have brugt en bug, for det er bare så ærgerligt at have brugt lang tid på et spil (og måske også penge?), og så miste det hele.

Jeg kan desværre ikke sige med sikkerhed, om du bliver banned, fordi du har brugt den bug til at flyve med, for jeg ved ikke, om det er muligt at se på din spiller, at du har haft "snydt"? Måske vil det kun ske, hvis du bliver taget i det, så mit råd til dig er at holde op med at bruge den bug - selv om jeg godt ved, det kan være fristende.

Du har gjort det rigtige ved at rapportere fejlen, og forhåbentlig bliver den rettet hurtigt, så du og andre ikke bliver fristet til at tage en flyvetur, når det ikke er meningen, at I skal kunne det.

Jeg håber, du får lov at beholde din spiller, og at du med tiden får nogle seje evner (uden at snyde).

Bedste hilsener fra

BørneBrevkassen

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat