Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

pc tid… pc narkoman

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 13-årige pige

Tak for dit brev. Jeg synes det er dejligt at se, at du bekymrer dig om din bror. Har du ´mon prøvet at snakke med din bror om, hvordan du har det, og at du faktisk er bekymret for ham? Måske du kan sige til ham, at du faktisk overvejer, om du skal sige det til jeres forældre, og så se hvad han siger til det..?

Hvis det ikke hjælper, kan du måske prøve at spørge jeres forældre, mens din lillebror også er der, hvorfor de siger at I kun må spille 2 timer om dagen. På den måde får han lige frisket op, hvorfor I har lavet den aftale, og måske kan det være med til at få hul på snakken...

Jeg håber at du kan bruge mit svar, ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen, eller måske prøve BørneTelefonen 116 111.

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat