Brev

Hjælp

Hej, jeg var inde og søge lidt på nettet her i dag, og kom til at kligge på et billede på google, var kun inde på siden i ca. 3 sekunder for kunne se med det samme at der oppe i der hvor man skriver “googel.dk” f.eks stor noget med nøgne børn, da jeg så det skyndte jeg mig at lukke ned for det. Er der et sted hvor man kan indberette det så man får lukket ned for sådan en hjemmeside?

Dreng, 21 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du

Tak for dit brev. Hvor er det godt, du reagerer og beder om hjælp - og det er rigtig godt, at du vil anmelde den side, du har set, så den kan blive fjernet hurtigst muligt.

Du kan anmelde en side med børneporno ved at gå ind på Red Barnets hjemmeside og udfylde feltet med linket til den hjemmeside, du er stødt på. Red Barnet samarbejder med politiet om at få lukket siderne og sporet dem, der står bag.

Hvis du føler dig utilpas efter at have set billeder, som dem du stødte på, er du altid velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111 og snakke med en rådgiver om oplevelsen. Det er altid en god idé at få den slags chok vendt med en, der lytter - så tankerne ikke får lov at køre rundt i hovedet.

Venlig hilsen BørneBrevkassen

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat