Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Penis gør ondt efter for meget onani.

Jeg har fået ondt i min tissemand efter jeg har onaneret for meget…

jeg vil gerne onanere igen men det gør pisse ondt.

jeg har prøvet panodil og intet virker send svar hurtigst muligt..

mvh. Dreng

Dreng, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13 år

Det lyder ikke rart.

Men det er helt normalt, at man kan få ondt i sin tissemand, når man har brugt den meget. Jeg tænker, at du lige skal give den ro i nogle dage og se om det hjælper. Hvis det bliver ved med at gøre ondt kan du tale med sundhedsplejersken eller din læge om det.

Mange hilsner

BørneTelefonen

 

 

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat