Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ornani

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 14 år

Om det er helt normalt, at du i skoletiden har brug for at onanere, tja for nogen måske. Men det at du tænder på pigerne, der nu er begynt at få kvindelige former er helt normalt. Og du bliver pirret af det, du ser. Det er godt, at du ved, at det er fantasier du onanere til. Det er helt normalt at onanere til fantasier.

Men måske skal du øve dig i at styre trangen til at onanere i skoletiden. Jeg tænker, at det ikke er det mest private sted, du vælger. Måske kan du genere nogen med det eller måske er der nogen, der opdager dig, og ikke synes, det er ok. Det tror jeg bare ikke vil være særlig fedt.

Det kan du jo overveje.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat