Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani

Hej

jeg er en dreng på 18 år og jeg ved ærlig talt ikke om jeg er sex afhængig fordi jeg kan ikke lade være med at tænke på sex og onanere.

Jeg onanere mindst 2-3 gange om dagen af og til op til 10 gange.

Jeg synes bare at det føles forkert på en eller anden måde.

Mvh en dreng på 18 år

Dreng, 18 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng,

Mit indtryk er at alle drenge på din alder onanerer, men at der er forskelle på, hvor hyppigt man gør det. Jeg tænker derfor ikke det er unormalt eller usundt at onanere som du gør – så længe du ikke føler at det begrænser dig i dit liv i øvrigt. Hvad mon der gør, at du føler at det på en eller anden måde er forkert? – Er det tanken om hvad andre ville tænke om det? – eller er det fordi tanken om sex og onani fylder så meget, at du ikke føler du kan styre det eller fokusere på andre ting?

Onani er en privat ting, men heldigvis noget som flere drenge snakker med hinanden om. Jeg tror derfor, godt du kan snakke med dine venner om det uden, at de ville synes det var mærkeligt – hvis du altså har lyst til at snakke med andre om det? Noget andet er at så snart du får en kæreste og har prøvet sex flere gange kan det sagtens være at onani ikke vil fylde så meget mere. Hvis du vil vide mere om onani kan du læse om det på www.sexlinien.dk  eller ringe ind til dem anonymt. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til os igen.

Kærlige hilsner,

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat