Brev

Ødelagt sexliv

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 18 år

Det lyder bestemt ikke rart.

Mit korte råd til dig vil være, at du tager kontakt til din læge igen. Det er svært for mig at afgøre, hvad der kan være galt, men det skal bestemt ikke være sådan, at det er ubehageligt og du hæver op, når du har sex. Måske er der stadig noget svamp eller måske en allergisk reaktion, hvis I bruger kondom eller andre ting. 

Hvis du ikke har lyst til at gå til din egen læge, kan du se om der er en præventions- og sexsygdomsklinik i dit område og tage kontakt til dem i stedet. Du kan se en oversigt over dem her: http://www.sexsygdomme.dk/sexsygdomme-dk/sexsygdomsklinikker.aspx

Jeg håber, at du finder ud af, hvad der er galt.

Kærlige hilsner

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat