Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lysten til sex

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng,

Jeg kan godt forstå du glæder dig til at prøve at have sex. Når man har sex, kommer en stor del af nydelsen af, at den man har sex med, er en man rigtig godt kan lide. Det at være så tæt på et andet menneske, samtidig med at man har følelser for hinanden, er det der gør det til noget helt specielt. Måske er det også derfor, du ikke bliver tændt af at se porno – fordi der ikke er følelser involveret?

Som du næsten kan regne ud, er der altså ikke nogen nem og hurtig måde, du kan få stillet din lyst til sex på. Tiden den skal nok komme til dig. Bliv ved med at være sød overfor pigerne, vis interesse for hvad de laver og tænker… Pludselig en dag er der en pige, som giver dig ekstra sommerfugle i maven, og du fornemmer på hendes smil og blik, at hun også er interesseret i dig - så må I tage den derfra. Vær tålmodig. Jeg håber, at du kan bruge mit svar, selvom det måske ikke lige var det, du havde håbet på.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat