Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lesbisk?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære I

Tak for dit brev. Det er fedt, at du tør dele dine tanker med os andre :-)

Hvis du var lesbisk, så tror jeg, du mest ville tænde på piger/kvinder. Der er noget, der kan tyde på, at du er bi-seksuel. Der er også noget, der tyder på, at du bruger en hulens masse energi på at tænke på det. Uanset om du er hetero-seksuel eller bi-seksuel, så er der ikke så pokkers meget, du kan gøre ved det. Seksualitet kan vi ikke bare ændre på. Vi kan nedtone nogle ting, hvis vi ønsker det, men vi kan ikke fjerne det. Så det jeg kunne ønske for dig, var at du brugte din tid på at udforske de ting, som du synes er spændende. I stedet for at spekulere på, om du synes, det er okay, at du synes, at det er spændende. Du er den du er, brug det til det du kan, og accepter at der er sider af dig selv, som du måske ville ønske var anderledes, men som du måske godt kan vænne dig til at med.

Din ansvarsfølelse. I dette tilfælde, så gør den ikke så meget godt for dig. Jeg tænker, at du har masser af muligheder for at få børn på "almindelig" vis.

Jeg kunne godt have svaret dig på en helt anden måde, end jeg lige har gjort. Jeg kunne have foreslået dig forskellige snakke med: en lærer, eller en venindes familie eller andet i den stil. Jeg kunne også have gået ind i en længere snak om seksualitet. Men jeg synes faktisk ikke, at du skylder dig selv alle disse spekulationer.

Hvis du er mere nysgerrig omkring seksualitet, så kunne du smutte forbi her: http://www.sexlinien.dk/. Der er masser af info, artikler, gode råd osv. Der er også en telefonrådgivning, som du kan ringe til.

Nå I. Husk lige; 

1) Du er som du er - du kan droppe alt om at ændre på hvilket køn du bliver tiltrukket af.

2) Dine spekulationer om børnebørn behøver du slet have - du kan sagtens få børn.

Du er ung, og du er nysgerrig. Nyd det!

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat