Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg tror jeg er biseksuel.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år.

Når jeg læser dit brev, tænker jeg, at du har et afslappet forhold til din eksperimenteren med din seksualitet. Det er rigtig godt, at du accepterer din nysgerrighed i forhold til begge køn. Det er meget almindeligt at eksperimentere med sin sexualitet i din alder og både at være optaget af piger og drenge. Om det så udvikler sig til biseksualitet vil vise sig med tiden.

Måske er drengen, du beskriver interesseret i dig seksuelt, måske ikke. Det er svært at vide, for da du prøvede at være mere direkte, trak han sig tilsyneladende. Måske er han bare ikke så afslappet, som du er, i forhold til at være nysgerrig på sit eget køn..?

Jeg tænker, at du ikke kan gøre så meget andet, end det, du gør, nemlig deltage i hans homoagtige lege, så længe du har lyst,  og se, hvad det udvikler sig til. Måske bliver han moden en dag til at gå videre.

Hvis du gerne vil se, hvad der skrives om emnet på

www.sexlinien.dk

, kan du i søgeordet for oven skrive bisexualitet. Så vil du se en masse indlæg og svar om både homoseksualitet og biseksualitet.

Kærlig hilsen fra BørneBrevkassen

 

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat