Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er liderlig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år

Tak for dit brev til BørneBrevkassen, jeg er glad for du skriver herind, i forhold til hvad du skal gøre for at få lov til at se nogle pigekroppe. Jeg tænker nemlig ikke, det er de bedste ideer, du selv er kommet på. Når det er sagt, kan jeg godt forstå, det er noget, du kan have lyst til at se nærmere på. Er det måske oveni købet sådan, at fordi det ikke er lykkedes for dig endnu, er det så noget, du tænker endnu mere på…?

Jeg vil gerne fraråde dig at forsøge mere i retning af betalingsforslag, luren på din søster og lokken på chatten. Måske er det ikke noget, du har spekuleret på, men dine forslag til pigerne er ikke okay (og som jeg kan læse af dit brev, gav det heller ikke noget godt resultat).

Derfor tænker jeg, det nok er en god ide for dig helt at droppe de retninger, inden du får ballade med pigerne eller måske nogle voksne – okay?

Hvad med at gå i nogle andre retninger, hvor du måske har mere held med dig…?

Hvis du gerne vil vide mere om pigekroppe og måske også andre ting i forhold til, at du er liderlig, vil jeg anbefale dig en hjemmeside. Jeg tænker, det er en mulighed for dig at gå ind på www.sexlinien.dk. Det er en hjemmeside for børn og unge, den handler om kroppe, sex, porno og en masse andre emner i den retning.

Du kan også ringe til BørneTelefonen på 116 111, hvis du gerne vil tale med en rådgiver, eller måske vil du hellere bruge chatten, den kan du finde på hjemmesiden.

Mange kærlige hilsner

BørneBrevkassen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat