Brev

Ikke sikker endnu

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 18 år

Jo, det tror jeg helt sikkert, du er! Men måske har de 4-5 piger, som du indtil videre har haft et forhold til, alligevel ikke været de rigtige. Faktisk er det slet ikke ualmindeligt, at man ikke har haft en kæreste, når man kun er 18 år.

Derfor tænker jeg, at du måske bare skal prøve at nyde nuét og så vente på, at der pludselig er en sød pige, som du både får et crush på, og som du fortsætter med at have følelser for. Det er dejligt at have en kæreste, men det er også skønt at være single og nyde det – der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele.

Jeg håber, du kan bruge mit svar?

Har du brug for det, er du altid meget velkommen til at kontakte BørneTelefonen på 116111.

Kærlig hilsen
BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat