Brev

hvordan gør man?

Jeg har et meget kort spøgesmål.

Hvordan onanere man når min er dreng?

Jeg kan ikke finde ud af hvordan man gør.

På forhånd tak.

Dreng, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13 år.

Tak for dit brev. Når man begynder at udforske sin seksualitet og sine lyster, kan der være flere ting, som man kan være mere eller mindre i tvivl om. Det er derfor meget normalt, hvis man som du, ikke helt ved hvordan, eksempelvis onani, kan gøres.

Det er meget normalt for drenge i din alder at begynde at eksperimentere med onani og måske sex. Ved at prøve sig frem, finder man langsomt ud af, havd man synes er rart. Det er meget forskelligt fra person til person. De fleste drenge onanerer ved at holde fast om penis med én hånd, og så køre hånden frem og tilbage langs selve penis skaftet. Der er også andre måder at onanere på, end denne mere typiske måde.

Hvis du er interesseret i at høre mere om disse andre måder eller onani generelt, kan du finde mere viden på denne side http://www.sexlinien.dk/emneside-drenge/maends-kroppe/drenge/maends-onani.aspx.

Mange hilsner

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat