Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor onanere man

Hej

jeg er en dreng på 13 år der vil lære at onanere!

Hjælp

Dreng, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13

Tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, du er blevet nysgerrig.

Når man onanerer, rører man ved sig selv på kønsdelene og får en tilfredsstillelse ved det. Der er mange måder at gøre det på, men til at starte med kan du jo prøve at tage fat om tissemanden og mærke efter, hvornår det begynder at føles rart. Man kan holde om den med hånden og trække frem og tilbage, hvis det føles rart. Nogen kan lide det blidt og forsigtigt - andre kan bedre mærke det, hvis de tager mere fat. Prøv dig frem.

Du kan også kigge på www.sexlinien.dk, hvor du kan finde en masse information om at onanere (og andre ting om krop og seksualitet).

De bedste hilsener fra BørneBrevkassen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat