Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad sker der for mig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej og tak for dit brev

Du skal ikke være bange for, at din skede er for lille. Skeden er meget elastisk og vil let kunne udvide sig, når du en dag bliver klar til sex. Når man bliver ophidset, skabes der også mere plads, og man danner sekret, der gør det nemmere for en penis at trænge op 

Du skal ikke prøve at udvide din skedeåbning, det vil komme helt af sig selv. Du har altså ingenting at være bekymret over!

Håber du fået svar på dit spørgsmål

Venlig hilsen

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat