Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

for tyk en penis?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej og tak for dit brev. 

Alle ser vi forskellige ud: lange, lave, tykke, slanke. Det samme gælder med vores kønsorganer. Det findes intet, der hedder for tyk eller for tynd - det er bare forskellige størrelser.

Der findes også kondomer i alle størrelser. Måske du derfor skulle prøve en bredere/større størrelse?

Det lyder, som om du ikke har prøvet sætte kondom på dig selv mange gange før. Det kræver lidt træning. Og man kan måske også blive lidt nervøs, når man skal gøre foran pigen under sex. Mit råd er derfor, at du øver dig alene hjemme med forskellige typer kondomer. Så du ved, hvordan du gør, næste gang du skal have sex. For selvom pigen måske bruger spiral eller spiser p-piller, så er det også godt med beskyttelse mod kønssygdomme. 

Håber du fået svar på dit spørgsmål.

Venlig hilsen BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat