Brev

Erotika

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13 år,
Tak for dit gode spørgsmål og dit brev.

Det er helt OK at skrive erotiske digte og fanfiction. Det er også helt OK, at du bliver tændt af dine historier.

Når man lægger ting ud på nettet, skal man dog være meget opmærksom på, hvem der egentlig kan se det, man lægger ud. Det er altid en god idé at tænke over, om man vil have det OK med, at folk, man kender, kan se det, man har lavet. Måske kan man lægge historier ud helt anonymt på WattPad? Det er i hvert fald en god idé lige at undersøge, om alle kan se, at det er dig, der har skrevet historierne – og så er det måske værd lige at tænke lidt over, om det vil være OK med dig, at folk kan se, at det er dig, der har skrevet dem.

Ellers lyder det som om, at dine digte og historier er populære – det betyder, du er god til at skrive dem!
Det kan være både sjovt og rart at skrive om sine tanker og fantasier på den måde. Derfor: så længe, du synes, det er sjovt, lyder det som en hel fin interesse, du har.

Bedste hilsner
BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat