Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg homoseksuel?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære B

Tak for dit brev. Godt at du har skrevet. Jeg kan godt læse, du er forvirret lige nu, du beskriver ærligt og flot, hvordan du har det.

Det er dejligt at læse, du har mod på livet og gerne vil tjene mange penge og være rig. Jeg tænker ikke, dine søstre har sagt, du skal skrue dine forventninger til livet ned for at gøre dig ked af det, men mere for at passe på dig, så du ikke bliver skuffet.

Det er meget normalt, når man joker med noget, som dig og din fætter har gjort, at det så stadig kører rundt i hovedet, når man skal sove, og man kan blive helt i tvivl om, hvem man er.

Du har også en alder, som du sikkert ved, hvor der sker rigtig meget med ens hormoner. Man skal til at lære sig selv at kende seksuelt, og i den proces er det meget normalt, at man tænker tanker om det samme køn, uden at man behøver at være homoseksuel.

Du skriver, at du tænder på piger, så måske er du lidt forvirret og usikker lige nu, som du skriver. Jeg tænker, at du skal prøve at se, hvad vej dine tanker går den næste tid og lade dig selv tænke det, der kommer til dig uden at gøre det til forbudte tanker. Måske kan du også finde svar og hjælp på Landsforeningen Bøsser og Lesbiskes hjemmeside.

Du kan også altid ringe til BørneTelefonen på 116 111, hvor der sidder voksne klar til at snakke.

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat