Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er bekymret…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13

Tak for dit brev. Du skal have stor ros for at turde dele dine tanker og bekymringer med os!

Når jeg læser dit brev, bliver jeg nysgerrig på, hvad du mener med, at du har været igennem meget seksuelt i dit liv..?

Derudover tænker jeg - (uden at vide, hvad du har med dig i "bagagen"), at det er naturligt, at man især i teenageårene har "våde-drømme" om det køn, man er tiltrukket af. Drømmene kan være meget virkelige, og man kan som dreng opleve udløsning. Så hvad mon det betyder, at du "voldtager" hende..? Har I frivillig sex sammen, eller er det imod hendes vilje (i dine drømme)?
Man styrer ikke selv sine drømme - og de kan være meget underlige uden sammenhæng, som du beskriver i dit brev. Dog kan jeg godt forstå, at du synes det er ubehagelige drømme, hvis de handler om at voldtage...

For mig lyder det som om, at du er en teenager, som er tilltrukket af det modsatte køn. Og det er derfor helt naturligt, at din seksualitet vågner. Det er en del af den pubertet, som du står midt i.
 
Måske kunne du måske få et større udbytte af at chatte med én af vores rådgivere på BørneChatten. Der kan rådgiveren nemlig spørge ind til nogle ting, som gør at rådgivningen bliver mere konkret. Du kan eventuelt henvise til dit brev og dette svar. Du er også anonym på chatten.

Du kan komme på BørneChatten her >>

Varme hilsner fra BørneBrevkassen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat