Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig samvittighed??

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 17 år

Du lyder til at være fuldstændig som mange andre - både unge og voksne. Og der er slet ikke noget forkert eller mærkeligt i, at du onanere til en fantasi om hende pigen. Rigtig mange har nemlig en lille film og fantasi kørende inde i hovedet, når de onanere. Det kan være en film om nogen, man kender, eller det kan være en film om en, man har opdigtet. Det er der ikke noget forkert ved. Og du har derfor slet ikke grund til dårlig samvittighed. 

Nogle kan også godt have seksuelle fantasier om noget, de ALDRIG ville have lyst til at gøre i virkeligheden. Derfor skal man ikke blive forskrækket over ens fantasier. De er egentlig bare med til at gøre ens liv skønnere - man kan udleve noget her, som man måske ikke ville i virkeligheden. Derfor er både onani og seksuelle fantasier sunde. De lærer nemlig en om, hvad man kan lide og ikke lide. Og hvor ens grænser går. 

Alt det bedste fra

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat