Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bisexuelle

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære forvirredeTak for ros, jeg er glad for, at du har kunnet bruge de råd, du har fået i BørneBrevkassen tidligere.Jeg vil lige skynde mig at sige, at det er MEGET normalt at være forvirret omkring sin seksualitet i din alder. Rigtig mange unge har tanker og fantasier omkring, hvordan mon det er at være sammen med en af sit eget køn.Den tiltrækning, du oplever både til drenge og piger, behøver ikke at betyde, at du biseksuel. Det betyder bare, at du er i en periode af dit liv, hvor du er nysgerrig på din egen seksualitet, og du er ved at finde ud af, hvem du er, og hvad du godt kan lide. Det kan være, du har det anderledes om et halvt år eller 3 år fra nu...Det kan også være, at du føler dig mere sikker i din seksualitet om et halvt år eller om 3 år, men lige nu er det vigtigt for dig bare at være nysgerrig på dine følelser og lyster. Om du skal lege med piger eller drenge for at finde svar? Jeg tænker, at hvis du har LYST til at lege både med piger og drenge, så er det vigtigt, at du husker at passe på dig selv. Men der er bestemt ikke noget galt med at kunne lide enten drenge eller piger.Jeg vil lige slå fast, at de tanker og følelser du har, er helt normale og du er helt normal, uanset om du kan lide drenge eller piger.Jeg er ret sikker på, at du med tiden bliver mere klar på, hvem og hvad du kan lide. Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111, eller du kan chatte med os.Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat