Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Analsex

Mig og min kæreste havde anal sex for nogle uger siden.

det gik godt ind til det begyndte at bløde.

Vi fandt ud af at min ringmuskel var sprunget og det gjorde mega nas.

Så vi blev nød til at stoppe.

hvad skal jeg gøre?

Pige, 17 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 17 år.

Det lyder bestemt ikke rart. Jeg kan forstå, at det er et par uger siden, så jeg håber, det går bedre nu? Hvis du stadig har lige ondt, vil jeg anbefale, at du går til lægen, så du kan få undersøgt, hvilken hjælp du kan få.

Hvis det går bedre nu, kan det være, du har overstrukket ringmusklen. Hvis det handler om en overstrækning, vil den trække sig sammen igen over tid. Det vil dog tage noget tid, før den igen er som før.

Jeg vil foreslå, hvis du føler dig usikker og har ondt, lige at smutte forbi lægen, så du får en lægelig vurdering.

Mange hilsner BørneTelefonen.

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat