Brev

Ikke sikker endnu

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 18 år

Jo, det tror jeg helt sikkert, du er! Men måske har de 4-5 piger, som du indtil videre har haft et forhold til, alligevel ikke været de rigtige. Faktisk er det slet ikke ualmindeligt, at man ikke har haft en kæreste, når man kun er 18 år.

Derfor tænker jeg, at du måske bare skal prøve at nyde nuét og så vente på, at der pludselig er en sød pige, som du både får et crush på, og som du fortsætter med at have følelser for. Det er dejligt at have en kæreste, men det er også skønt at være single og nyde det – der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele.

Jeg håber, du kan bruge mit svar?

Har du brug for det, er du altid meget velkommen til at kontakte BørneTelefonen på 116111.

Kærlig hilsen
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat