Brev

homo?🤔

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 10 årTusind tak for dit brev. Hvor er det godt, at du har mod på, at skrive ind, det kan nemlig være svært at vide, hvordan man springer ud.Det er super fedt at høre, at du er så afklaret og du mærker efter i dig selv, og ved at du er homoseksuel. Jeg kender mange der desværre ikke har været lige så modige som dig.En måde, at fortælle det til dine forældre, kan være, at du siger det til dem direkte. Sig til dem, at der er noget vigtigt, du gerne vil tale med dem om, så du sikrer dig, at de har ordentligt tid til at sætte sig ned og tale med dig. Måske har du det bedst med at tale med en af dine forældre først, eller måske er det ok med begge forældre på samme tid?Hvis du synes det er svært at fortælle dem det ansigt til ansigt, ved jeg at der er rigtig mange, der synes at det hjælper at skrive et brev eller en besked de kan give til deres forældre. Når du skriver et brev/besked, ved du at du skriver alle de ting ned, du ved du gerne vil sige, så der ikke er noget du glemmer. Brevet kan derefter også være godt at tale ud fra med dine forældre.Hvis du mangler inspiration til sådan et brev, har vi en skabelon her https://bornetelefonen.dk/skriv/.Jeg håber, at du finder modet til at fortælle dine forældre det, så du kan springe ud og leve et mere frit liv, som du har ret til.Hvis du har brug at tale med os, er du også meget velkommen på vores chat, sms eller ringe til BørneTelefonen på 116 111.Kærlig hilsen BørneTelefonen

FĂĄ endnu flere gode rĂĄd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan ogsĂĄ være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz

Kender du til myterne?

Kender du Sexlinien?

Her kan du læse mere om sex, seksualitet, porno, onani, prævention, kroppen og meget andet.