Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Genert

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 15-årige pige,

Mange tak for dit brev.. Hvor er det dejligt, du er utroligt forelsket i en dreng, som også er forelsket i dig..

Jeg ved ikke, om du har tænkt over, hvad det er, der gør, at du bliver så genert? Du skriver, at han er forelsket i dig.. Det kan godt være svært helt at finde ud af, hvad man skal gøre ved det, men hvis han også er forelsket i dig, kan det måske også være at han er genert? Jeg kender ham jo ikke, så jeg ved ikke, om det er tilfældet…   

Det er helt normalt, at man kan blive lidt usikker og ikke helt ved, hvad man skal gøre af sig selv, når nu der er én man er rigtigt glad for.. Men jeg ved ikke, om der måske er nogen, du kan tale med om det? Din mor måske? Eller en god veninde? De kender dig nok ret godt, og kan måske hjælpe dig med at vise dig, hvad du kunne gøre anderledes?

Jeg ved ikke, om det måske var muligt for dig, at fortælle ham drengen om at det er lidt svært for dig sådan noget med at være forelsket i én..? At du bliver ret genert? Måske I kunne tale lidt om det, sådan så han vidste, hvorfor du blev genert og måske kunne hjælpe dig til ikke at være det? Jeg ved ikke, om det kunne være en mulighed?

Jeg håber rigtigt meget, at du kan bruge mit svar, hvis der er noget, jeg har misforstået eller du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive på BørneChatten eller ringe på BørneTelefonen…   

Mange hilsner
BørneBrevkassen

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat