Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

De sødeste dreng er ikke søde mere… Skattejagt!

Hej BB.
Jeg hedder M. og er 15 år. Det var son at jeg gik i skole og var på vej ind i klassen hvor 4 er mine bedste drenge venner kom løbene over til mig og spurgte om jeg ville gå med dem rundt når vi skulle på skattejagt? jeg sagde bare ja og de gik med mig ind i klassen… efter ringte klokken, og hvors lære sagde at vi skulle dele os op i nogen grupper max 6 på hver ”hold”.

og så gik hele hvors klasse ned til en skov og vi fik 2 kort på hvert hold. vi gik bare rundt og snakkede alle os…. lige pludselig begyndte vi at snakke om sex? de spurgte om jeg havde prøvet at have sex.. jeg sagde nej.. jeg spurgte om de havde. de alle sagde bare ja. de spurgte også om jeg ville prøve det.. jeg svarede ikke. men de spurgte igen.. jeg sagde bare Måske?

vi fandt en parke kondomer og jeg hoppede tilbage og råbte ad og grimte lidt… en af drenge to parken og åbnede den der lå 10 kondomer i… drengene to 1 hver og legede med den lidt efter gik en af drengene over til e træ og to sine bukser af og to kondomen på. han vendte sig om og jeg kiggede hurtigt væk.. vi alle begyndte med at grine højt… så at min Bv kom over til os og spurgte hvad vi grinte af… han gemte sig hurtigt..

vi sagde bare at vi grinte af ingen ting. så gik hun bare igen.. han kom frem igen g en af de andre drenge spurgte om jeg ikke ville kigge på ham.. jeg grinte bare og sagde stille nej tak..den ene gik over til mig og kiggede mig i øjne og kyssede mig en gang på munden… og sagde efter kom nu? jeg sagde okay bare en gang.. jeg kiggede på ham den anden en med kondomen og han to sine bukser på og vi gik lidt vidre..

efter hviskede drengene sammen og efter stak de af så jeg var alene.. jeg råbte efter dem.. efter gik jeg lidt selv rundt.. til at de kom igen. de havde hvert oppe i kiwi som lo lige ved siden af.. de kom med nogen tørklæder og garn. jeg spurgte hvad de skulle bruge det til? den ene sagde at jeg lige skulle lukke øjne og vi skulle binde det rundt om hende fordi det var en sjov leg..

jeg gjorder som han sagde efter de havde bundet garn om mine ben og arme to de med væk fra stien og længer og længer ind.. de fandt et træ der var høj men tyndt de sagde jeg skulle stille mig op af det med ryggen det gjorder jeg så. de to tørklæderne og bandte mig fast til træet jeg sagde til dem jeg ikek gad være med.. de sagde bare nej og jeg begyndte med at blive bange.. jeg råbte jeg ikke gider mere! og de sagde bare luk muden dog?

jeg bliv bange og rystede mig.. de havde bundet mig fast og en af dem gik hen til mig og sprgte igen: du har aldrig haft sex før, vel? Jeg sagde nej og har helle ikke lyst til det.. de sagde at jeg skulle prøve det… jeg sagde jaja men bare ikke i år….. en af dem sagde at det bliv idag jeg begyndte med at skrige efter hjælp… en af dem (lad os kalde ham S) gik hen til mig og træk min trøje ned og min Bh.

Han begyndte at slikke mine bryster.. og en af de andre råbte alle muglie ord… (jeg hørte ikke hvad for nogen ord fordi jeg tænkte på hvad S lavede) en af de andre (lad os kalde ham C) begyndte med at trakke mine bukser/trusser af. jeg skreg helt vildt efter hjælp… min veninder gik forbi og hørte jeg skreg og råbte er du okey? den ene holdte min mund og Råbte til hende Ja hun er okey hun så bare en frø. hun sagde bare ok og gik igen..

jeg fik tåre i øjne… en af de andre dreng(lad os kalde ham L) gik over til mig imens og sagde til S han lige skulle stope. Jeg Græd. Han tørede mine øjne og kyssede mig på munden en gang og at det ville gøre lidt ondt men at jeg ikke skulle græde… Jeg græd bare mere fordi jeg viste de skulle op i mig ..

L to sine bukser af og to en parke kondomer op af lommen som de havde køb i kiwi kunne jeg se.. og han to den på.. og gik hen til mgi og sagde det ville gøre ondt.. kan kom op i ig og jeg skreg og jeg lukkede bare øjne og ved ikke hvad der skette mere.. det gjorder hvert fald bare helt vildt ondt. HJÆLP
Kh pigen med problemer..

Pige, 15 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 15 år
Tak for dit brev - sikke en modbydelig oplevelse, du beskriver. Du har været udsat for et voldsomt seksuelt overgreb fra dine venners side - og som jeg har forstået det, er det ikke noget, du har talt med andre om endnu..?

Hvis det er rigtigt forstået, så vil jeg opfordre dig til, at du bryder tavsheden og finder en, du kan fortælle det til. For det første tænker jeg, at du har brug for noget hjælp - evt. i form af samtaler med en voksen, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du skal takle det her.

For det andet, så tænker jeg også, at drengene har brug for at blive konfronteret med deres handlinger. Som du beskriver det - så lyder det til, at det tilsyneladende var gode venner- som det slog klik for. - Men deres handlinger er jo helt uacceptable, og jeg mener faktisk, at de har brug for noget behandling, så de aldrig mere kommer i situationer, hvor de mister kontrollen over sig selv. (Der findes faktisk et behandlingstilbud for unge seksuelle krænkere.) 

Men tilbage til dig... Måske kan du selv komme i tanker om en person, du kender, som du kan gå til? Umiddelbart vil jeg foreslå en af dine forældre eller et andet nært familiemedlem, men det kan i pricippet være hvem som helst. Ellers kan du måske starte med at logge på UngeChatten her på hjemmesiden og tale med rådgiveren om, hvad du har af muligheder..?

Du kan også kontakte Center For Seksuelle Overgreb, som kan rådgive dig. Deres hjemmeside finder du her >>.

Mange kærlige hilsner fra BørneBrevkassen

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat