Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blowjob

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13

Tak for dit brev. Det lyder som om, det er en meget svær situation, du er kommet i, og jeg kan godt forstå, at det er rigtig vanskeligt at finde ud af, hvordan du undgår, at din ven rører ved dig og kigger på dig på en måde, du ikke bryder dig om.

Det er ikke okay, at han overskrider din grænse på den måde. Han må ikke give dig et blowjob, uden at du giver lov. Du sagde tydeligt fra, og det skal han respektere.

Jeg synes derfor, det er vigtigt, at du også får talt med voksen om, hvad han gør, og at du gerne vil have det stoppet.

Du fortæller, at han bliver ved med at kigge på dig og vise sin pik frem. Det kan jeg godt forstå, er ubehageligt. Det synes jeg også, du skal fortælle til en voksen.

Hvis han gør det igen, vil jeg anbefale dig at gå væk fra ham og finde en voksen. Du kan også sige meget direkte til ham, hvad det gør ved dig, at han gør de ting?

Du kunne fx sige til ham: ”Jeg har det rigtig svært med, at du rører ved mig og kigger på mig, som du gør. Jeg vil gerne have, du stopper med det”

Det er vigtigt, du bliver ved med at lytte til dig selv og sige fra. Ligesom du allerede har gjort.

Jeg håber han stopper med det, og du får talt med en voksen om din oplevelse. Sådan noget kan føles rigtig voldsomt, og derfor er det vigtigt, du ikke går alene med det.

Hvis du har brug for det, må du også altid gerne ringe til BørneTelefonen på nummeret 116 111. Vi har åbent hele året, hele døgnet.

Mange hilsner fra

BørneTelefonen

Er du blevet seksuelt krænket?

Seksuelle krænkelser er, hvis du bliver tvunget, presset eller lokket til noget seksuelt. Det kan også være en krænkelse, selvom man ikke sagde nej.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af.

Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Det er vigtigt at tale med nogen, hvis man har været udsat for en krænkelse. Her kan du læse mere om seksuelle krænkelser og få gode råd.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld digital krænkelse

Anmeld ulovlig deling af billeder og video samt digital afpresning
Læs mere

Anmeld seksuelt overgrebsmateriale

Anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn
Læs mere

Anmeld voldtægt og seksuelle overgreb

Hjælp til at anmelde voldtægt og seksuelle overgreb
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat