Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problemer løst… Næsten i hvert fald

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære V-------

Tusind tak for dit brev, hvor du meget flot beskriver alt det, du har været igennem. Jeg er glad for at læse, at det var skønt at få det ud... Måske det ligefrem hjalp lidt på følelsen af, at det går op ad bakke..? Det letter i hvert fald nogen gange at få lettet sit hjerte.

Du skriver, at du ikke har brug for et langt råd og svar, så jeg vil gøre det meget kort.

Jeg håber, at du vil lette dit hjerte til andre også, måske din mor, som du skriver, du har et dejligt forhold til, men det kan også være en anden voksen, du er tryg ved. Det virker som om, det hjælper dig at tale om det og få luft, så jeg tænker, at det må du endelig gøre noget mere.

Det er også altid en mulighed at ringe til BørneTelefonen eller logge på UngeChatten. Her kan du også få luft og måske bruge samtalen til rådgiveren til at blive lidt klogere på dine muligheder for at skabe forandringer i dit liv..?.

Jeg håber, du finder flere måder at få luft på, og at du får det rigtig godt på din nye skole... Jeg ved i hvert fald, at det har hjulpet mange børn med særlige forudsætninger (højt begavede børn) at komme på en skole, hvor de andre også har gode kognitive evner. Jeg ved, at en del, der bliver generet af larm i klassen har glæde af at bruge høreværn, når de skal arbejde koncentreret, så måske kunne du snakke med dine lærere om den mulighed..?

Med venlig hilsen
BørneBrevkassen

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat