Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke glemme min fortid

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 19 år

Tak for dit brev, det er ok at skrive til Børnebrevkassen, også selv om man er over 18 år. Det er jo sådan, at de problemer og spørgsmål der bliver beskrevet i brevene, ofte er relevante for mange børn og unge uanset alder.

Dit brev giver mig indtryk af nogle ret turbulente og forvirrende teenageår. Hvor du har skulle finde ud af din seksualitet, og finde et ståsted her i livet. Teenageårene kan være fyldt med op og ned ture, følelsen af ikke at slå til, og følelsen af, at blive svigtet af voksne man stoler på. Det er også en periode hvor man har mange drømme, og brug for megen opmærksomhed.

De ting du har oplevet, har givetvis sat sig nogle spor, og du beskriver jo også, at det faktisk ender med at du bliver syg, og må på sygehuset. Det at du i den forbindelse også bliver henvist til en psykolog, tænker jeg er en rigtig god idé. Men jeg tænker også, at det ville være godt for dig hvis samtalerne hos psykologen, var noget der kunne fortsætte, så du virkelig fik mulighed for at bearbejde de ting du har oplevet siden 8. klasse. Kunne det være en mulighed? På den måde vil du måske også få større overskud til at passe din skole, og etablere flere venskaber.
 
Ud fra dit brev kan det være lidt svært at gennemskue, helt nøjagtig, hvad det er der er sket i kontakten med de 3 voksne du nævner. Jeg vil derfor foreslå dig at du ringer til Børnetelefonen på (116-111), Her sidder der voksne klar ved telefonen, med gode råd og vejledning.

Venlig hilsen BørneBrevkassen

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat