Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjemve på lejrtur :(

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

Tak for dit brev til BørneBrevkassen. Det er godt du skriver hertil, og jeg håber mine råd kan hjælpe dig. Jeg kan godt forstå, at du er blevet bekymret og ked af det, når du ikke kan sove sammen med de piger, du før har prøvet at sove sammen med.

Jeg vil gerne lige fortælle dig, at jeg synes du er sej, når du fra starten af har mod på at tage med på turen, specielt når der er så langt dertil. Jeg tænker på, om det var en mulighed for dig at tale med dine forældre om, hvordan du har det? Dine forældre kunne måske kontakte din lærer og forklare, hvordan du har det med at overnatte ude, og at det er et problem for dig med hjemve.

Selv om du selv skriver, at du ikke har lyst til at tale med din lærer om, hvordan du har det, vil jeg alligevel gerne opfordre dig til at genoverveje det. Det er dine lærere, som bestemmer hvordan I skal sove på den tur. Det er som regel ikke kun én lærer, der skal afsted med en hel klasse, derfor kunne du måske udse dig den lærer, du har det bedst med..? Dine lærere taler sikkert en masse sammen for at planlægge jeres tur. Hvis der nu er en af dem, du føler du kan tale med, kunne det så være en mulighed?

Du kunne som en start vise dit brev hertil BørneBrevkassen til din lærer, det kunne måske gøre det lettere for dig at få sagt?

Jeg håber, du kan bruge nogle af mine råd, og du er også altid velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111, det er gratis at ringe dertil, og der kan du også vende dine bekymringer.

Mange Kærlige hilsner

BørneBrevkassen

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat