Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bande miljø

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år, tak for dit brev med titlen "bande miljø".

Jeg synes, det er rigtig godt gået af dig, at du nu har besluttet dig for, at du gerne vil ud af dit bandemiljø , for du synes, at det er gået alt for vidt! Det viser, for mig at se, at du har tænkt moralskt på, hvad I har gang i (du skriver jo også, at i er ude i noget værre pis)! Og det synes jeg er meget positivt.

Du skriver ikke noget om, hvilke konsekvenser det har at komme ud ad "banden", men jeg forstår, at det er det, du gerne vil!?
For at komme videre, er det vigtigt, at du får talt med nogle voksne om din situation - og dit ønske om at gøre noget ved den. Er det muligt, at du kan tale med dine forældre om det? Eller måske en lærer på din skole?

Jeg tror, at din kommune vil være klar til at hjælpe dig - Alle kommuner har såkaldte SSP-medarebjdere, der lige præcis er ansat til at hjælpe unge i der har begået kriminalitet (eller er på vej til det.)

Men det kunne måske være en god ide i første omgang at tale med en fra BørneTelefonen (116 111) om, hvilken konkret situation, du står i, og hvilke tilbud netop din kommune har for dig.

Mange hilsner BørneBrevkassen

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat