Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stemme i overgang… Hvornår… Jeg er også parat til at have sex med pigerne

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13 år

Du skriver at din stemme er i overgang, er blevet dyb og hver gang du skal tale med pigerne, så knækker den. Jeg tænker to ting i forbindelse med dette. Dels at det selvfølgelig er meget normalt, at stemmen går i overgang og bliver dyb.  Det er normalt at stemmen knækker og gør det nærmest lige pludseligt.  Nogen kan tage det med et smil, selvom det er irriterende at stemmen knækker. Men måske knækker stemmen lidt oftere, når du skal tale med pigerne? Måske bliver du lidt nervøs når du skal snakke med pigerne i din klasse, fordi de er lækre?

Det er også meget naturligt at onanere og det er forskelligt fra person til person, hvor meget man har lyst til at onanere.

Det er rigtig dejligt, at de fleste piger i din klasse synes du er lækker. Men det er selvfølgelig ikke sikkert, at de ligesom dig er klar til at have sex nu. Mange piger i din alder, vil allerhelst først lære en person rigtig godt at kende, måske blive kæreste, inden I begynder at udforske hinandens kroppe. Det tænker jeg er noget du først skal finde ud af, inden du spørger om de vil have sex. Måske kan du spørge hvornår de tror, at de er klar til at have sex? Men det kan godt virke voldsomt, hvis du bare lige spørger om det.

Jeg håber det her svar, har givet dig noget at tænke over i forhold til sex og pigerne i din klasse. Jeg tænker dog, at du måske skal prøve at have en kæreste først og se hvordan du har det med det. Måske vil det hjælpe at kigge på www.privatsnak.dk og læse mere om de ting, der dukker op i puberteten.

Hilsen BørneTelefonen

 

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat