Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sæd eller?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære 15-årige dreng

Tak for dit brev. Du lyder som en frisk og rask dreng. Det er helt normalt at sæd/sperm kan være både lidt klar/gennemsigtig, hvidlig og mælkeagtig samt være lidt gullig. Alle disse er helt almindelige.

Det er almindeligt at sæden er mere gennemsigtig i de første måneder med sædafgang i en drengs liv.

Håber du er beroliget? Jeg vil tro, at dine jævnaldrende kammerater har oplevet den samme forundring som dig, men måske ikke turdet fortælle andre om det?

Hvis du har lyst kan du læse meget mere om fx sæd/udløsning på www.sexlinien.dk

De kærligste hilsner, BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat