Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rør mig på skridtet hele tiden

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på snart 13 år

Tak for dit ærlige brev til BørneTelefonen.

At blive teenager betyder, at der sker en masse forandringer i din krop. Dine hormoner ændrer sig, og det kan godt påvirke din lyst til at undersøge det seksuelle hos dig selv.

Så når du spørger, om du er normal, tænker jeg ja. Det lyder ikke spor underligt og unormalt, at du får lyst til at røre ved dig selv og finde ud af, hvad din krop kan give dig af nydelser.

Jeg tænker, at dine lyster kommer til at forandre sig, når dine hormoner finder en ny balance. Eller når du får en kæreste og begynder at blive seksuelt aktiv med andre end dig selv.

Hvis du har brug for at læse mere om alt det, der sker i dit krop lige nu, vil jeg anbefale dig, at kigge lidt på sexliniens hjemmeside. De har mange gode råd og nyttig viden. Der er unge, der fortæller om deres seksualitet og erfaringer. http://www.sexlinien.dk

Hvis du mere har brug for en anonym snak, er du også altid velkommen til at ringe til BørneTelefonen på 116 111.

Kærlig Hilsen BørneTelefonen

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat