Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vi kunne desværre ikke nå at svare på dit brev

Kære Du

Tak for dit brev. Vi ved, at du skriver til os, fordi du har brug for hjælp. Derfor er vi også rigtig kede af, at vi ikke kan svare dit brev.

Vi får lige nu rigtig mange breve i brevkassen. Så mange, at vi desværre ikke kan nå at svare på dem alle sammen – selvom vi synes, at alle skal have et svar.

Vi ved, at mange børn bliver skuffede over ikke at få et svar fra brevkassen. Det kan vi godt forstå. Og vi ville ønske, at vi havde tid til at svare på alle breve – for alle breve er vigtige.

Vi håber, at du alligevel kan finde hjælp på BørneTelefonen. Du kan  gå ind på vores side Mit problem Er. Her kan du finde gode råd – forhåbentlig også til det problem, du sidder med.

Du kan måske finde nogle gode råd ved at læse de andre breve i brevkassen.

Lige nu får vi rigtig mange breve om corona. Måske er du også en af de mange børn og unge, der lige nu føler ensomhed, tristhed eller kedsomhed over at være så meget hjemme? Måske oplever du endda, at det er ekstra svært i din familie pga. corona. Vi har lavet en side om corona, som måske kan hjælpe dig. Du finder den her

Du må også meget gerne ringe til os på 116111 eller skrive på vores SMS og chat, som du finder på hjemmesiden.

Vi sender dig mange tanker

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat