Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onanerer

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 14 år.

Det er ikke farligt med spyt og man kan ikke have for meget spyt på hænderne, når man onanerer.

Du behøver ikke være bekymret, det er meget normalt at bruge spyt når man onanerer, så man lettere kan røre ved sig selv. Der er også nogen som bruger safterne som skeden danner, når man onanerer. Måske kan du fornemme når skeden bliver mere våd, så behøver du ikke at bruge spyt.

Det er ikke sikkert, at det kun er spyt du mærker bagefter. Skeden bliver også våd og det kan også være det, du mærker bagefter. Det er helt almindeligt.

Hvis du har lyst til at læse mere om onani, vil jeg også anbefale dig at læse på Sexliniens hjemmeside her: Sexlinien – Pigers/kvinders onani

Vi kan ikke se din mail eller nogen andres mail. Når I skriver, ringer, chatter eller sms’er ind til os er i anonyme. Det er en meget vigtig ting for os, at man er anomym.

Håber du nu er blevet roligere

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat