Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Omskæring

Jeg er omskåret og vil vide når jeg skal have sex med min pige om det er anderledes som hvis man har forhud

Dreng, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år

Mange tak for dit brev. Jeg kan godt forstå at du tænker på, om det at være omskåret kommer til at have en betydning for dig, når du skal have sex.

Det kan være svært for mig at svare på, hvordan du kommer til at opleve det - den ene ting er den fysiske følelse men en stor del af det er også den psykiske. Med det mener jeg, at følelserne for den person man har sex med også spiller en stor rolle - det er det hele kombineret, som forhåbentlig giver en dejlig oplevelse.

På vores hjemmeside kan du læse mere om sex og seksualitet, og det kan være, at du kan finde lidt nyttig læsning. Her får du et direkte link: https://www.bornetelefonen.dk/tema/sex-seksualitet

Det er også en mulighed at få rådgivning på sexliniens hjemmeside, her er der også mulighed for at chatte, ringe eller skrive til brevkassen. Her kan du også læse mere om sex med eller uden forhud, og få mere viden om, hvad det kan betyde for nogen: http://www.sexlinien.dk/emneside-drenge/maends-kroppe/med-eller-uden-forhud.aspx

Jeg håber, at det kan hjælpe dig og give dig svar på dine dine tanker.

Du er også altid velkommen hos os på 116111, hvis du vil snakke eller skrive mere samme med os.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat