Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kondomer

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 13 år

Kondomer og glidecreme kan du købe i et supermarked, på et apotek eller i en Matas. Hvis du ikke har mod på eller lyst til at gå ind i en fysisk butik er det også muligt, at købe kondomer og glidecreme på nettet. Her er det oftest billigere og der er et stort udvalg. De fleste steder reklamerer de med, at brevet/pakken bliver sendt afsted uden, at de skriver hvad der er i eller hvor den kommer fra. 

Man kan nogle gange få gratis kondomer og glidecreme i forbindelse med kampanger eller events, hvor man gerne vil lære en bestemt gruppe om sikker sex. Så det kan du evt. også prøve at holde øje med, om der bliver reklameret for, der hvor du bor.

Man kan også sagtens onanere uden at bruge kondom og glidecreme - måske kan du prøve at onanere på samme måde uden - så behøver du ikke at købe noget? 

Du kan også kigge på http://www.sexlinien.dk/emneside-drenge/maends-kroppe/drenge/maends-onani.aspx - her er en masse god viden og råd til at onanere og andre ting omkring seksualitet. Det er både hvordan man gør og følelsesmæssigt ( hvad kan være spændende, svært, sjovt, underligt eller noget helt andet). De har også både en chat- og telefonlinie, hvis du får brug for det.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat