Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke holde på tis

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13 år

Det er et rigtig irriterende problem, og jeg kan godt forstå, at du gerne vil gøre noget ved det. Du skal vide, at du er ikke alene. Der er flere, der kender til det fænomen, der kaldes inkontinens. Især for teenagepiger er det ret almindeligt, og det går som regel over af sig selv.

Men inkontinens kan skyldes, at du har en infektion i urinvejene. Derfor vil jeg anbefale, at du går til din læge. gerne sammen med en af dine forældre og får undersøgt det. Så kan du også få lejlighed til at snakke lidt med lægen om, hvorfor det opstår og hvad du kan gøre ved det. Jeg håber du har mod på at snakke eller sms'e med fx din mor om det, så I kan få gjort noget ved det. 

Mange hilsener fra BørneTelefonen 

 

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat