Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Idræt

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år.

At skrive til BørneTelefonen kræver mod. Så det er godt gået at du skriver til os, Det kræver også mod at turde kunne sige fra overfor mobning. Desværre er mobning et udbredt problem, så mange har oplevet det samme som du. Du virker som om du er klar på, at fortælle om dine oplevelser med mobning. 1000 tak for det. Det er stærkt, og du kan godt være stolt af dig selv.

Har du fortalt en lærer på din skole, at du ikke har det godt pga du bliver mobbet? Det er sådan at alle skoler i Danmark skal have en antimobbe strategi. Det betyder at din skole har pligt til at hjælpe, hvis du eller andre bliver mobbet. Jeg tænker derfor, at du skal nævne det for en lærer og så kan de hjælpe dig derfra.

Hvis det er svært at få sagt, så kunne en mulighed være at skrive et brev eller skrive det på intra. Det er fint, hvis du også fortæller de ting, som du har skrevet til os. Du kan også vise din lærer det brev som du sendte til os. Det kan også være godt at få dine forældre på banen, så de kan hjælpe med at snakke med læreren.

På vores hjemmeside kan du også få gode råd til hvordan man stopper mobning. Du kan også læse breve fra andre børn der også har oplevet mobning. https://bornetelefonen.dk/mobning/

Jeg ønsker dig alt det bedste og du er altid velkommen til at kontakte os igen. Du kan også ringe eller skrive til os på  116111

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

 

 

 

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat