Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Hej jeg er en pige på 11 år
 
og jeg har noget Hvidt i mine trusser og det bliver mere og mere de føles som om jeg går og drypper i mine trusser men vil bare være sikker på om det betyder at jeg snart får minstrason Jeg er den eneste der ved det kan i hjælpe?

Pige, 11 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige
Det er helt almindeligt at få det, der hedder udflåd, når man er omkring din alder. Det er ikke sikkert, du får din menstruation lige med det samme - der kan godt gå et stykke tid.
Jeg ved, det kan være irriterende at have udflåd, men det er en del af kroppens udvikling, så det er der ikke så meget, man kan gøre ved.
Du skriver, at du er den eneste, der ved det. Måske har du mod på at få snakket med din mor om det? Hun ved jo godt, at du på et tidspunkt vil begynde at få menstruation, og måske har hun nogle gode råd til dig. Det kan også være rart, at ens mor ved det, for så kan hun sørge for at købe bind og trusseindlæg - og i det hele taget bare være der, hvis man vil spørge om noget. Vil du kunne det?
Mange hilsener fra BørneTelefonen

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat