Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hævelse

Hej,

da jeg kom tre gange på en dag (det var den første gang jeg kom så ville gerne prøve det et par gange = 3) men nu er min penis hævet og ret øm.

Det er ikke fordi jeg er bange eller noget men tror i ikke bare det forsvinder hvis jeg holder igen et par dage.

Dreng, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13 år

Du har ikke noget at være bekymret for. Det er helt normalt, at ens penis kan blive øm, når man har onaneret meget. Du har helt ret - jeg vil gætte på, at hævelsen er faldet efter et par dage.

Jeg håber, at alt ok igen.

Mange hilsner

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat