Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fodboldshorts problem

Kære BK.

Når jeg løber med fodbold shorts og underbukser indeunder. Ligger min penis sig ud til venstre i stedet for at blive nede, og så skal jeg konstant justere.

Nogen løsninger?

Dreng, 15 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 15 år

Jeg kan godt følge dig i, det må være irriterende hele tiden at skulle justere fodboldshortsene. Jeg ved, der findes nogle særlige underbukser til fodboldbrug. De gør at penis bliver, hvor den skal, da de sidder tæt. Hvis du får sådan nogle, hvor penis holdes på plads, så du kan fokusere på fodbolden uden at skulle tænke på dette irriterende problem.

Jeg vil foreslå du prøver at spørge i en Sportsbutik, hvilke modeller de har. Men jeg er også sikker på, at de kan købes over nettet. En mulighed er også du spørger din fodboldtræner, om han kender et godt mærke, han kan anbefale eller måske en af dine venner. Jeg er nemlig sikkert på, at du ikke er den eneste, der har dette problem.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat