Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det er ikke dejligt

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 16 år

Jeg kan godt forstå, at du kan blive i tvivl og bekymret over, om du kommer til at nyde samleje,når du en gang er klar til det. Du behøver ikke være bekymret, de færreste ved præcist, hvad de kan lide i en tidlig alder og aldrig har haft sex. Langt de fleste finder ud af; hvordan man bedst kan lide sex, og hvad man bedst kan lide ved det undervejs. Det er forskel på at onanere og have sex med en anden. Når man får en kæreste og får flere seksuelle oplevelser - sker det gradvist på en naturlig måde. Det er vigtigt at man taler med hinanden og fortæller, hvad man synes godt om og ikke godt om. Det lærer man også meget om, når man onanere og når man er sammen med sin kæreste.

Ikke alle får orgasme gennem skeden, de skal stimuleres på klitoris samtidligt. Det er individuelt hvilken man bedst kan lide af de to. Tror dog ikke den ene kan foretrækkes for den anden. Alle oplever og beskriver orgasmer forskelligt. Klitoris er et af de mest følsomme steder på kvindens krop, derfor kan de føles meget intenst og hurtigere at få klitoris orgasmer. Måske er det en idé at læse mere om onani og få lidt inspiration og viden, så kan du læse mere på rådgivningen: http://www.sexlinien.dk/emneside-piger/kvinders-kroppe/pigers/kvinders-onani.aspx

 Håber du har fået svar på dine spørgsmål. Du er altid velkommen på 116111

Kærlig hilsen 

BørneTelefonen

 

VH børnetelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat