Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alder af købe af kondomer

Hej brevkasse

hvor gammel skal man være for at købe kondomer?

Er selv 13 år.

Dreng, 13 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dig.

Tak for dit brev, hvor du spørger om, hvor gammel man skal være for at købe kondomer. Der er ikke nogen grænse, og alle kan derfor købe kondomer.

Hvis du skulle have lyst til at snakke lidt mere om sex, kærlighed eller andre ting, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os på nummeret 116 111. Det er helt gratis og anonymt.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat